fbpx

100kW per Colomer 1792

100kW per Colomer 1792

L’empresa pelletera Colomer 1792 s.l. líder en el seu sector ha comptat amb Altimiras Energies Renovables per la instal·lació de las seva planta de Masies de Voltregà.

Un sistema dissenyat per poder aprofitar el 99 % del total de l’electricitat produïda. Es tracta d’una instal.lació de 100kW de potencia, composta per 280 plaques de 410kWp i un inversor de 100 kW.

El conjunt de les plaques ocupen una superfície de 560m2. La instal.lació ha estat dimensionada com per ser capaç de subministrar electricitat a 22 famílies i evitar l’emissió a l’atmosfera de mes de 65 tones de CO2 anuals.

Les plaques s’han instal.lat amb una estructura Alusin d’acer galvanitzat sobre la coberta de la nau industrial disposa d’una teulada on es podia instal·lar un sistema solar fotovoltaic.

Gran part del consum elèctric del client es realitza en hores de sol, fet que afavorirà l’aprofitament de la radiació solar i l’energia produïda durant el dia. L’empresa té un consum d’energia relativament constant al llarg de l’any, cosa que també facilitarà l’aprofitament de l’energia del camp .

Després d’estudiar el consum elèctric del client, Altimiras Energies Renovables va dimensionar un sistema de 100 kW per aconseguir una producción anual de 179,4 MWh.