fbpx

19 i 20 d’octubre: vuitena edició del Fòrum Solar

19 i 20 d’octubre: vuitena edició del Fòrum Solar

Els propers 19 i 20 d’octubre arriba la vuitena edició del Fòrum Solar

La Unió Espanyola Fotovoltaica (UNEF) convoca un any més el Fòrum Solar, “el més important esdeveniment fotovoltaic a nivell estatal”.

La subhasta de 3.000 megavats de potència renovable que ha convocat el Govern tindrà lloc el dia 19; i el Fòrum ha programat una jornada especialment bolcada en l’anàlisi d’aquesta subhasta per al dia 20.

El major esdeveniment anual fotovoltaic a nivell nacional on UNEF anuncia que serà present en el seu gran congrés la ministra per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, Teresa Ribera. Gairebé mig centenar de patrocinadors han donat suport a l’esdeveniment.

Sota el lema «La fotovoltaica, l’aposta segura per a la reactivació econòmica», el Fòrum ha programat més de 15 taules de debat, en les quals els professionals i decisores públics més influents en matèria d’energies renovables analitzaran l’actualitat i el futur del sector.

El Fòrum té previst abordar tots els assumptes clau:

– L’increment dels preus de l’energia elèctrica,

– Les ajudes a l’autoconsum dels Fons de Recuperació

– Les conseqüències del Reial decret llei 17/2021, sense oblidar les millores pendents que encara queden per aprovar perquè l’autoconsum col·lectiu o les comunitats energètiques siguin una autèntica realitat, així com les novetats tecnològiques i les tendències del mercat.

L’esdeveniment també vol aprofundir en “l’impacte positiu socioeconòmic i ambiental de les plantes fotovoltaiques” i abordarà, així mateix, la qüestió de “els retards en les tramitacions administratives dels parcs”.

Com a novetat, per primera vegada enguany, s’ha organitzat el Premi Startup Solar, un reconeixement a les empreses nacionals que estan desenvolupant solucions, serveis o productes innovadors en el sector solar fotovoltaic.

CONTACTA ARA: 

Tel. 93 889 19 49   

E-Mail energies@altimirasrenovables.com

 

Font: https://www.energias-renovables.com/fotovoltaica/el-foro-solar-se-perfila-como-el-20211011