fbpx

 Gaudiu d’una garantia de 40 anys: Som Instal·ladors Homologats SunPower

Altimiras Energies Renovables

 Gaudiu d’una garantia de 40 anys: Som Instal·ladors Homologats SunPower

Altimiras Energies Renovables hem estat homologats com a Instal·ladors de plaques solars SunPower per poder donar una garantia de 40 anys.

Els nostres clients es poden beneficiar de les garanties més sòlides del sector solar.

Si tria la línia de panells SunPower Maxeon, podrà gaudir de la seguretat d’una increïble garantia de 40 anys, que li aportarà tranquil·litat en les properes dècades.

Cada panell es fabrica amb absoluta seguretat de que li oferirà més energia, fiabilitat i estalvi al llarg del temps, recolzat per exhaustives proves de tercers i dades de camp de més de 35 milions de panells desplegats a tot el món per garantir-li la millor garantia disponible i una tranquil·litat total.

No tots els panells solars són iguals

 

Més potència

Els panells SunPower alimenten instal.lacions solars que generen més electricitat al mateix espai, maximitzant cada raig de sol amb menys panells, alhora que redueixen els costos d’instal·lació del projecte.

Major eficiència

Entre els panells solars SunPower s’inclouen els panells més eficients que es poden adquirir avui en dia, els quals permeten solucions que superen els panells convencionals quan hi ha obstruccions parcials per petites ombres, fulles o pols i brutícia.

Millor rendiment

El sol és dur amb els panells solars. Els panells SunPower s’han dissenyat eliminant el 86 % dels motius pels quals fallen els panells convencionals, minimitzant els impactes de l’erosió, la corrosió o el trencament de les cèl·lules en les solucions solars.

A Altimiras Energies ens encarreguem dels tràmits administratius, legalització, registre, a més d’oferir-te assessorament en la tramitació d’ajudes i subvencions.

Contacta amb nosaltres i et farem un estudi i pressupost personalitzat

Altimiras Renovables: T. 93 889 19 49
energies@altimirasrenovables.com

Font: https://sunpower.maxeon.com/es/