fbpx

COP27: L’Objectiu principal és garantir el compliment de l’Acord de París

Cop27

COP27: L’Objectiu principal és garantir el compliment de l’Acord de París

Els caps d’Estat, ministres i negociadors, juntament amb activistes climàtics, alcaldes, representants de la societat civil i directors executius, es reuneixen del 6 al 18 de novembre a la ciutat costanera egípcia de Sharm el-Sheikh per a la trobada anual més important sobre canvi climàtic.

La 27a Conferència de les Parts de la Convenció Marc de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (COP27) es basarà en els resultats de la COP26 per a adoptar mesures en unes certes qüestions essencials per a fer front a l’emergència climàtica, que inclouen des de la reducció urgent de les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle, l’enfortiment de la resiliència i l’adaptació a les conseqüències inevitables del canvi climàtic, fins al compliment dels compromisos de finançament de l’acció climàtica als països en vies de desenvolupament.

 

Presentació COP 27 a TV3:

Reprodueix vídeo
"Tothom, cada dia, en qualsevol lloc del món, ha de fer tot el possible per a evitar la crisi climàtica"

Simon Stiell, Secretari Executiu d’ONU Canvi Climàtic.

Davant la creixent crisi energètica, les concentracions rècord de gasos d’efecte d’hivernacle i l’augment dels fenòmens meteorològics extrems, la COP27 cerca aconseguir que es renovi la solidaritat entre els països per a complir l’històric Acord de París, que es va adoptar en benefici de les persones i del planeta.

L’energia fotovoltaica és una manera de col·laborar en la descarbonització de l’electricitat, si estàs d’acord que és necessari canviar els nostres habits, en Altimiras Energies Renovables som experts en energia neta, nosaltres estarem al teu costat en tot el procés, t’assessorem i ajudem amb els tramitis, amb la instal·lació i el manteniment posterior.

Passa a la acció i CONTACTA ARA:

Tel. 93 889 19 49 / E-Mail energies@altimirasrenovables.com

Fonts:

United Nations. (n.d.). Trabajar en beneficio de las personas y el planeta | Naciones Unidas. Retrieved November 8, 2022, from https://www.un.org/es/climatechange/cop27