fbpx

Dia mundial de l’estalvi energètic

Dia mundial de l’estalvi energètic

Avui 21 d’octubre se celebra el dia mundial de l’estalvi energètic. Aquesta jornada ens convida a reflexionar sobre el model de consum energètic que volem per a la nostra llar, el nostre país i el nostre planeta.

És un dia que hem d’aprofitar per fer encara més visible la necessitat d’un canvi important i una evolució encara més accelerada a l’energia renovable.

Aquest tipus d’energia es presenta com l’alternativa neta davant d’energies provenients de combustibles fòssils que, a més de ser limitats en el nostre planeta també suposen un elevat cost no només econòmic, sinó també, ambiental.

Renovar i evolucionar les nostres industries, els nostres vehicles, les nostres llars a l’energia renovable és un requisit indispensable per reduir l’emissió de gasos d’efecte hivernacle.

Però hi ha una altra acció que resulta encara més efectiva: l’estalvi d’energia.

No hi ha millor manera de contribuir a la desacceleració del canvi climàtic que reduint el nostre consum energètic, evitant així la producció addicional d’energia i d’emissions a l’atmosfera.

Cada vegada hi han més opcions que ens ajuden a reduir el consum d’energia eléctrica, tant a les nostres cases com a la feina. Des de bombetes led a dispositius smart home que ens permeten controlar en remot els nostres aparells elèctrics, a més de tot el que podem fer com a particulars per reduir el consum.

Canvia’t a Energía Renovable

A més d’estalviar energia, un pas important és canviar-te a energia neta. A Altimiras Energies Renovables som experts en sistemes i instal·lacions per a la llar i la indústria.

Més de 30 anys d’experiència i més de 300 projectes desenvolupats ens avalen. Volem canviar el paradigma de dependència del subministrament connectat mitjançant sistemes àgils, econòmics i de rendiment màxim en llars, petits comerços, grans establiments comercials, turístics i industries.

Si vols saber quan et costarà fer aquest canvi i en quan temps recuperaràs la inversió truca’ns o envía’ns un mail a:

93 889 19 49
energies@altimirasrenovables.com