fbpx

Energia solar fotovoltaica al pavelló Les Alzines de Folgueroles

Energia solar fotovoltaica al pavelló Les Alzines de Folgueroles

La instal·lació està formada per més 1.500 m² de plaques solars.

Folgueroles disposa d’una nova instal·lació d’energia solar fotovoltaica, en aquest cas en una instal·lació esportiva, el pavelló Les Alzines.

El nou pavelló té una superfície de 3.000 m², que acullen una pista de 20×40 m., una pista d’escalfament de 20×15 m., una sala polivalent de 10×20 m. i unes graderies que poden acollir fins a 200 espectadors.

Actualment, en aquest equipament esportiu a part de les instal·lacions esportives també podem trobar un centre mèdic i correus.

Altimiras Energies Renovables, va fer l’estudi de viabilitat i va proposar implantar una instal·lació d’autoconsum compartit, que ja està a ple rendiment i representa un important estalvi energètic i mediambiental.

La instal·lació està formada per més 1.500 m² de plaques, amb 113.360 Wp i un inversor de 100KW.El sistema pel qual es va optar va ser una estructura triangular i coplanar.

Les grans superfícies, com ara instal·lacions esportives, naus industrials, granges, etc. també poden beneficiar-se de l’energia solar, reduint àmpliament el seu consum dependent de la xarxa elèctrica i controlant el preu de l’energia.

Per això, cada vegada són més els que confien en Altimiras Energies Renovables per a tenir producció fotovoltaica.

Vols la millor proposta d’estalvi energètic?

Contacta amb nosaltres ara i t’informarem sense compromís

Altimiras Renovables: T. 93 889 19 49
energies@altimirasrenovables.com