fbpx

 Les energies renovables seran rendibles al 100% en 6 anys..

Energies Renovables Rendibles en 6 anys

 Les energies renovables seran rendibles al 100% en 6 anys..

Segons un estudi de la Universitat nord-americana de Stanford.

Les energies renovables seran rendibles al 100% en 6 anys.

Un estudi de la Universitat nord-americana de Stanford revela que el 100% de les energies renovables seria rendible en 6 anys.

El treball descriu com 145 països podrien satisfer el 100% de les necessitats energètiques habituals amb energia eòlica, hidràulica, solar i d’emmagatzematge i conclou que, a tots els països considerats, el cost més baix de l’energia i altres beneficis signifiquen que la inversió necessària per a la transició s’amortitza en sis anys.

“Hi han moltes incerteses addicionals. Una de les més rellevants és si es pot obtenir suficient voluntat política per aconseguir una transició al ritme ràpid que cal”. “No obstant això, si es pot assolir voluntat política, la transició del món cap a energies completament  netes i renovables hauria de reduir substancialment les necessitats energètiques, els costos, la mortalitat per contaminació de l’aire, l’escalfament global i la inseguretat energètica alhora que es crea llocs de treball.

L’estudi també estima que, a tot el món, aquesta transició crearia 28 milions de llocs de treball més dels que es perdrien.

Més detalls a la notícia original del PV Magazine:
Hutchins, M. (2022, August 8). Study finds 100% renewables would pay off within 6 years. Pv Magazine International. https://lnkd.in/e6qDU4zQ

Contacta amb nosaltres i et farem un estudi i pressupost personalitzat

Altimiras Energies Renovables: Tel. 93 889 19 49 Email:energies@altimirasrenovables.com