fbpx

FIRA DE L’AUTOCONSUM ELÈCTRIC 2019

FIRA DE L’AUTOCONSUM ELÈCTRIC 2019

Volem agrair a clients i amics la seva visita al nostre estand d’enguany a la FIRA DE L’AUTOCONSUM ELÈCTRIC 2019 on vàrem poder intercanviar impressions i discutir sobre la situació actual de les energies renovables i les fotovoltaiques en concret.

Amb els instal·ladors.

Volem destacar la magnífica resposta de la convocatòria que vàrem fer als instal·ladors amb la finalitat de poder coordinar acords de col·laboració que ens permetin atendre la gran quantitat de demanda que tenim i compartir amb ells aquesta magnífica activitat d’equipar les naus industrials, granges i parcs solars pels nostres clients. Sens dubte la col·laboració d’Altimiras Energies Renovables i els nombrosos instal·ladors de la comarca marcaran una forma de treballar i d’entendre la cooperació del sector.

Nous clients.

No volem desaprofitar igualment l’ocasió per agrair a tots aquells que es van adreçar al nostre estand per demanar ofertes i l’opinió col·legiada per a les seves futures instal·lacions, ja sigui per aplicacions particulars i especialment d’indústria i agropecuàries.