fbpx

Intersolar Europe

Intersolar Europe - Altimiras Energies Renovables

Intersolar Europe

Com cada any, tornem de la fira Intersolar Europe, la més important del sector a nivell internacional, amb més bones sensacions que mai.

Pel que fa al sector domèstic, es confirma la tendència cap a productes i tecnologies “all-in-one”, per a donar una solució senzilla i compacte als usuaris particulars.

A nivell industrial, cada cop més fabricants aposten per emmagatzematge a gran escala amb liti. Cal destacar el desenvolupament de solucions per la captura de l’energia solar integrades en la construcció, ja sigui en murs cortina o sols trepitjables, aprofitament combinat fotovoltaic i eòlic, solucions per mobilitat i càrrega d’automòbils, etc.

Tanmateix, aquestes solucions per arquitectura destaquen no només per les seves característiques tècniques, també per les estètiques, així trobem des de plaques fotovoltaiques amb decoratius colors, conformades o flexibles.

A Altimiras Energies Renovables hem pogut mantenir totes les reunions previstes, hem tancat importants acords i podem avançar que hem tornat amb novetats en exclusiva, solucions de darrera generació i úniques que ens permetran seguir donant el millor i més nou als nostres clients.

Intersolar Europe - Altimiras Energies Renovables

Intersolar Europe - Altimiras Energies Renovables