fbpx

 La solució per combatre l’onada de calor i el preu de l’electricitat.

Onada de calor juliol 2022

 La solució per combatre l’onada de calor i el preu de l’electricitat.

Aquesta seria l'onada de calor més intensa patida a Espanya des del 1975, segons l'AEMET

L’Energia solar és la solució per combatre les altes temperatures d’aquesta onada de calor i el preu de l’electricitat, al mateix temps i sense danyar el medi ambient.

Aquesta seria l’onada de calor més intensa patida a Espanya des del 1975, segons l’AEMET un total de 123 ciutats van assolir la temperatura més alta mai mesurada i registraven un nou rècord de temperatura.

La calor no dóna treva i ens empeny a tenir les finestres obertes i ventall a la mà. Altres es refugien sota el fred de l’aire condicionat, però ens trobem que el preu de l’electricitat també és de rècord.

Amb l’autoconsum podem fer front a la calor i al preu de l’electricitat alhora. Convertir el sol en la nostra font d’energia pot ser la resposta.

A l’estiu tenim els dies més llargs i les plaques solars les tindrem exposades a una quantitat més gran d’hores de llum, amb això aconseguim generar més energia que en qualsevol altre període de l’any.

Aquesta, més gran producció d’energia ens permetrà una menor dependència de la nostra connexió a la xarxa en els mesos on l’electricitat assoleix màxims històrics.

Instal·lar plaques solars ens permetrà generar la nostra pròpia energia. La produïm, la consumim, i amb els excedents, podem obtenir una compensació econòmica per part de la nostra companyia elèctrica.

Combinant l’autoconsum amb el retorn dels excedents a la xarxa, ens pot suposar un estalvi de fins al 80% del consum elèctric.

D’aquest manera reduïm el temps d’amortització de la inversió.

A Altimiras Energies ens encarreguem dels tràmits administratius, legalització, registre, a més d’oferir-te assessorament en la tramitació d’ajudes i subvencions.

Contacta amb nosaltres i et farem un estudi i pressupost personalitzat

Altimiras Renovables: T. 93 889 19 49

energies@altimirasrenovables.com