fbpx

Tavèrnoles aposta per un model energètic sostenible i responsable.

Tavèrnoles aposta per un model energètic sostenible i responsable.

 
 Nou cas d’èxit d’Altimiras Energies Renovables: 
L’Ajuntament de Tavèrnoles ha instal·lat 16 plaques solars a la teulada de la casa consistorial per generar energia destinada al propi consum de l’edifici. De tota l’electricitat que generi aquest edifici, se’n beneficiaran les diferents oficines municipals i el centre cívic del poble. La resta, s’injectarà a la xarxa elèctrica per a la seva venda.

Aquesta instal·lació fotovoltaica preveu que aporti més del 40% de l’electricitat que es consumeix a l’edifici, fet que reduirà dràsticament les emissions de CO2 i suposarà un estalvi anual d’uns 900 euros per a l’Ajuntament a la factura de la llum. 

Reprodueix vídeo

Des de l’Ajuntament de Tavèrnoles han expressat que un dels grans objectius del mandat és caminar cap a un nou model energètic per anar al mateix pas que la societat, i vol servir d’exemple pels veïns. El consistori ha anunciat una bonificació fiscal pels que instal·lin plaques fotovoltaiques.

Les plaques solars de l’Ajuntament van instal·lar-se en menys d’una setmana i des del consistori expressen que volen servir d’exemple pels veïns.”

A Altimiras Energies Renovables volem canviar el paradigma de dependència respecte al subministrament connectat, mitjançant sistemes àgils, econòmics i de rendiment màxim en llars, petits comerços i establiments comercials i turístics, hotels, hospitals, centres recreatius i d’oci , tot tipus d’indústria,   grans centres comercials i som especialistes en instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum en granges i explotacions ramaderes i agràries

Contacta amb nosaltres i et farem un estudi i pressupost personalitzat

CONTACTA ARA: 

Tel. 93 889 19 49 

E-Mail energies@altimirasrenovables.com

Font: Notícia publicada al Canal Taronja Osona, 5 de maig 2021: http://www.canaltaronja.cat/osona/tavernoles-cap-a-la-transicio-energetica/