fbpx

Mapa de municipis amb bonificacions a l’IBI per a instal.lacions fotovoltaiques

Mapa de municipis amb bonificacions a l'IBI per a instal.lacions fotovoltaiques

Mapa de municipis amb bonificacions a l’IBI per a instal.lacions fotovoltaiques

Ajudes per a autoconsum en municipis de més de 1.000 habitants

Cada vegada més municipis han aprovat incorporar bonificacions per als habitatges que facin instal·lacions d’energia solar fotovoltaica d’autoconsum. L’impost triat és l’Impost de Béns Immobles.

L’Associació Nacional d’Autoconsumidors, va realitzar un gran estudi a les diferents comunitats autònomes de l’estat espanyol sobre les ajudes per a l’autoconsum.

A continuació et proporcionem l’enllaç on pots trobar els municipis amb la bonificació aplicada a l’Impost sobre Béns Immobles en cas de tenir una instal·lació d’autoconsum d’energia solar fotovoltaica.

Les dades es van actualitzant periòdicament. Per a conèixer tots els detalls s’ha de consultar l’ordenança.

 

Fonts:

Asociacionautoconsumidores. (2020, September 2). Ajudes per l’autoconsum a Catalunya. A.N.A. | Asociación Nacional de Autoconsumidores; A.N.A. https://asociacionautoconsumidores.com/ca/ajudes-catalunya/

Bonificacions a l’IBI per a instal·lacions d’autoconsum (municipals). (n.d.). Institut Català d’Energia. Retrieved September 20, 2022, from https://icaen.gencat.cat/ca/energia/autoconsum/autoconsum-fotovoltaic/cercador-de-municipis-amb-bonificacions-per-a-lautoconsum/

Contacta amb nosaltres i et farem un estudi i pressupost personalitzat 

Altimiras Energies Renovables: Tel. 93 889 19 49 Email:energies@altimirasrenovables.com