fbpx

PROGRAMA INSTA PARTNERS

Si ets instal·lador, entra al programa INSTA PARTNERS d’Altimiras Energies Renovables

REVISA I REFREXIONA SOBRE AQUESTES 3 PREMISES PER FORMAR PART DEL PROGRAMA

1

Si ets instal·lador amb experiència, si ets propietari, gerent o responsable d’una empresa instal·ladora, ara amb Altimiras Energies Renovables tindràs un equip d’enginyeria especialitzat en energia solar fotovoltaica que t’acompanyarà en tot el procés.

2

Si els teus clients et demanen assessorament en energies fotovoltaiques, nosaltres t’ajudem: et fem costat i et donem suport ─expert i solvent─ en tot el projecte d’instal·lació, des del diagnòstic i recomanacions fins al muntatge

3

Si tu prens la iniciativa i vols oferir als teus clients noves formes d’estalvi o de generació elèctrica, ens integrem a la teva proposta, t’assessorem i t’aportem valor. Som especialistes en el sector i et garantim èxit en les instal·lacions. Amb Altimiras Energies Renovables disposes d’un col·laborador professional, rigorós i àgil per treballar amb èxit per als teus clients.

EL PROGRAMA INSTA PARTNERS D’ALTIMIRAS ENERGIES RENOVABLES T’OFEREIX DEDICACIÓ EXCLUSIVA I ESPECIALITZADA SOBRE:

Subministrament de material.

Treballem amb les marques capdavanteres, i contínuament estem en contacte amb els proveïdors i els fabricants per aconseguir els millors equips a un preu competitiu

Disseny de la instal·lació.

Gràcies als més de 10 anys d’experiència en el sector de l’energia solar fotovoltaica, disposem d’un equip tècnic professional i eficaç que trobarà la solució idònia i adequada a les necessitats de cada un dels teus clients. Des de la quantitat de panells solars fins a l’elecció del punt de connexió, nosaltres dissenyem la totalitat de la instal·lació.

Assessorament tècnic.

T’ajudarem a escollir la millor tecnologia per als teus projectes. Si tens qualsevol dubte sobre la viabilitat d’una instal·lació solar fotovoltaica en la indústria del teu client, t’assessorarem sobre quina solució és la més adequada.

Assistència en obra.

T’acompanyarem durant tot procés de muntatge de la instal·lació, des de la fixació de les estructures fins a la programació dels equips, per així evitar possibles problemes durant l’obra.

Tramitacions i projectes.

Ens fem càrrec de tots els tràmits legals necessaris per donar d’alta la instal·lació, tant pel que fa a la sol·licitud de permisos d’obres i de projectes paisatgístics com a les gestions amb la companyia elèctrica i amb Indústria.

INSTA PARTNERS

INCREMENTA EL TEU VALOR, INCREMENTA EL TEU NEGOCI

FORMA PART DEL FUTUR amb el programa INSTA PARTNERS d’Altimiras Energies Renovables, un programa EXCLUSIU per a instal·ladors i empreses instal·ladores.

 

Junts ho farem possible!

Contacta per més informació: