fbpx

Quin rendiment li treus al teu sostre?

Quin rendiment li treus al teu sostre?

T’has adonat que la teva teulada disposa del recurs més poderós del món?

A totes les indùstries, independentment del sector a què es dediquin, es guanya tant en les vendes realitzades com en la gestió dels recursos necessaris per aconseguir desenvolupar l’activitat. La despesa elèctrica ocupa una part important

Autoconsumir és utilitzar l’energia que tu mateix has generat. En l’àmbit de les energies, ara tenim l’oportunitat d’alliberar-nos de la dependència de la xarxa de distribució elèctrica o d’alleugerir aquesta dependència. A Altimiras Energies Renovables som especialistes en fotovoltaica industrial i domèstica sobre cobertes, ens avalen més de 30 anys assessorant, planificant, projectant i instal·lant infraestructures fotovoltàiques que permeten a la instal·lació industrial i a l’empresari prendre les seves pròpies decisions: controlar la despesa i gaudir d’una flexibilitat total en les necessitats del seu negoci.

Som una empresa experta i de solvència demostrada en totes les fases de la instal·lació:

  • Diagnosi i consultoria del millor escenari i identificació de necessitats,
  • Assessorament,
  • Disseny del projecte,
  • Legalització i planificació de la instal·lació idònia per a cada indústria,
  • Instal·lació i manteniment de la infraestructura i dels equipaments necessaris per obtenir-ne sempre el màxim rendiment i benefici.

A més, ajudaràs a la sostenibilitat del planeta, ja que la teva energia serà 100% neta, consumiràs la teva pròpia energia i fins i tot potser pots derivar a la xarxa la que et sobra i facturar-la.

Si vols saber quan et costarà fer aquest canvi i en quan temps recuperaràs la inversió truca’ns o envía’ns un mail a:

93 889 19 49
energies@altimirasrenovables.com