fbpx

Quins son el avantatges de l’energia fotovoltaica?

Quins son el avantatges de l’energia fotovoltaica?

Es tracta d’un tipus d’energia inesgotable, renovable, i es no contaminant, per tant, estem contribuint al desenvolupament sostenible del nostre territori i del nostre planeta.

Som experts en Instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum i Instal·lacions fotovoltaiques aïllades

És un sistema modular, es a dir, poden construir des de petits panells per a teulades de qualsevol casa particular, fins a enormes plantes fotovoltaiques instal·lades al terra.

És un sistema especialment adequat per a zones aïllades, zones rurals, allà no les línies elèctriques no arriben o la seva instal·lació representa un cost  o una dificultat elevada per a les companyies elèctriques.

En el cas d’explotacions agrícoles o ramaderes que es troben aïllades i no es troben connectades a la xarxa, podrem satisfer les necessitats d’il·luminació, per les bombes de reg o com a suport per a les telecomunicacions.

Es molt adient per a zones geogràfiques allà on la climatologia ens permet moltes hores de sol a l’any.

Esquema de casa aïllada (Casa rural, masoveria, etc.)

QUINS COMPONENTS SON NECESSARIS:

Panells fotovoltaics: Son cel·les fotovoltaiques que van muntades entre capes de silici amb la funció de captar la radiació solar i transformar la llum en energia elèctrica.

Inversors: converteixen el corrent continu produït per els panells solars en corrent elèctric altern i d’aquesta manera ja es apta per al consum.

Bateries: Seria l’element on emmagatzemar l’energia que s’ha produït als panells per a quan sigui necessari.

-Generador: (Genset) El Generador de corrent s’instal·la per què en cas de que les bateries i/o els panells no puguin generar corrent, que es el cas de la nit o que s’hagin esgotat les bateries per un excés de consum, en aquest cas, es posa en funcionament el generador, que te dues funcions; La primera es subministrar energia elèctrica a la casa o granja i la segona es carregar les bateries de nou.

QUI EM POT AJUDAR?

Des de Altimiras Renovables et donem solucions en tot el procés:

Som experts en Instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum i Instal·lacions fotovoltaiques aïllades

Et farem els estudis previs personalitzats, tramitació d’ajudes i subvencions, t’orientarem amb el tema del finançament de les instal·lacions.

Una vegada instal·lat des de Altimiras Energies Renovables t’ajudem amb el manteniment, control, monitoratge i serveis web de la instal·lació.

93 889 19 49
energies@altimirasrenovables.com