fbpx

Transformació energètica al sector ramader

Transformació energètica al sector ramader

Molt contents de la nostra participació a la jornada tècnica a SANT AGUSTÍ DE LLUÇANES en el context de la Fira de l’Hostal del Vilar al voltant de com afecta el canvi climàtic al mont ramader i agrícola. 

Altimiras Energies Renovables varem poder constatar la necessitat del sector agrícola i ramader de disposar d’un procés de transformació energètic programat i a mida dels seus requeriments. Ja sigui per instal·lacions aïllades o per instal·lacions de consum constant, disposar de la capacitat d’autoproduir-se i acumular energia fotovoltaica és un repte, però també una necessitat. Des d’Altimiras Energies Renovables oferim solucions al sector des de la fase de projecte, estudi i dimensionat de la millor sol·lució possible, fins a les instal·lacions de les infraestructures.

Aprofitant l’esdeveniment, varem presentar una innovadora solució de plaques fotovoltaiques que ofereixen una resistència màxima a vapors de purins. Amb aquesta proposta aconseguim importants estalvis i notable reducció de les inversions en les instal·lacions.